Hospitality - Interior
Boat Club – Garden View Extension
Boat Club – Garden View Extension
The objective of the re-design was to create an entertainment hall which is nautical in nature and uses material which stand the test of time.
The Garden View was redesigned by NBCL to give the Boat Club a new look with an extension deck overlooking the entire garden and Marine area which previously was hidden from the inside. The materials of choice were natural stone, color crete and wood. The hall was designed so that it would spill over into a outdoor deck.

Project Details

  • Name of Project: New Garden View Hall
  • Name of Client: Karachi Boat Club
  • Date: 2010
  • Size: 3000, Sqft
  • Location: Karachi Boat Club, Karachi

Project Team

  • MEP: S.Mehboob and Co

     
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Print
PROJECT NAVIGATOR
Architecture Interior Design Urban Design & Planning Corporate Social Responsibility Residential
- Educational
- Commercial Development
- Convention/Exhibition
- Cultural/Religious
- Hospitality
- Health & Science
- Institutional
- Corporate
- Retail
- Hospitality